VABILO

Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor / Enterprise Europe Network, Pomurski sejem d.o.o. in PARTNER vas VABIMO na mednarodno poslovno srečanje MEET4BUSINESS – AGRA 2023, ki bo potekalo 30. avgusta 2023, v živo na sejmišču v Gornji Radgoni in 31. marca 2023, preko spleta v sklopu 61. Mednarodnega KMETIJSKO-ŽIVILSKEGA sejma AGRA v Gornji Radgoni. Letošnja država partnerica je Indija.

Mednarodno poslovno srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom, za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in tujine. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem 30 minutne individualne sestanke s potencialnimi poslovnimi partnerji.

Težišča mednarodnega poslovnega srečanja MEET4BUSINESS MEGRA 2023:

  • AGROŽIVILSKA TRGOVINA,
  • PROIZVODNJA IN PREDELAVA PREHRAMBNIH IZDELKOV,
  • EKOLOŠKA PRIDELAVA IN PREDELAVA HRANE IN PIJAČE,
  • PREHRANSKA IN ENERGETSKA SAMOOSKRBA,
  • PREHRANSKA VARNOST,
  • ZDRAVJE TAL IN REGENERATIVNO KMETIJSTVO IN
  • DIGITALIZACIJA, ROBOTIZACIJA IN UMETNA INTELIGENCA V AGROŽIVILSTVU.

Dnevni red:

SREDA, 30. avgust 2023 – v živo: ČETRTEK, 31. avgust 2023 – splet:
9:15 – 10:00

Prihod gostov in udeležencev.

10.00 – 12:00

Tematska predavanja v slovenščini.

12:30 – 17:00

Bilateralna poslovna srečanja 1:1.

10.00 – 17:00

Bilateralna poslovna srečanja 1:1.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je potrebna predhodna prijava.  

ROKI ZA PRIJAVO:

  1. avgust 2023: spletna registracija https://meet4business-agra-2023.b2match.io/

28.avgust 2023: izberite zanimive profile in rezervirajte svoj v platformi sestanek B2B https://meet4business-agra-2023.b2match.io/

Dodatne informacije: Boris Pukšič, E-mail: boris.puksic@rra-podravje.si

 

KAKO DELUJE DOGODEK Meet4Business AGRA 2023?

Mednarodni poslovni dogodek Meet4Business AGRA 2023 je hiter in enostaven način za spoznavanje potencialnih poslovnih partnerjev. Podjetja iz kmetijskega, agroživilskega sektorja in z njima povezani sektorji imajo lepo priložnost, da izkoristijo sestanke, ki trajajo 25 min za izmenjavo informacij, kontaktov in sklepanje poslov in dogovorov o nadaljnjem povezovanju in sodelovanju.

1) Registracija

Podjetje se na dogodek prijavi s klikom na gumb REGISTER, na uradni spletni strani dogodka , nato izpolni podatke o podjetju in druga zahtevana polja.

2) Objavite poslovni profil in predstavite svoje potrebe

Ustvarite jasen in jedrnat poslovni profil, da povečate svojo prepoznavnost na platformi talkb2b. Profil podjetja naj opisuje, kdo ste, kaj lahko ponudite potencialnim partnerjem in koga želite spoznati. Dober profil bo ustvaril bistveno več prošenj za srečanje in poslovnih priložnosti.

3) Preglejte profile udeležencev

Pojdite na seznam udeležencev in ugotovite, kdo ponuja zanimive in obetavne poslovne priložnosti.

4) Pošljite in prejmite zahteve za sestanke

Brskajte po objavljenih profilih udeležencev in pošiljajte zahteve za srečanje tistim, ki jih želite spoznati na dogodku.

5) Na dan dogodka

Dostopajte do svojih sestankov, kjer imate na voljo celoten urnik dogodka in seznam sestankov. Preverite svojo kamero in mikrofon ter ne zamudite srečanja!

Zakaj sodelovati na dogodku Meet4Business AGRA 2023?

  1. Kot kupec – poiščite kvalificirane evropske dobavitelje na učinkovitih sestankih ena na ena.
  2. Kot proizvajalec – predstavite svoje izdelke novim trgom.
  3. Kot vodja trga/prodaje – poiščite nove evropske stranke.
  4. Kot razvijalec izdelkov – poiščite partnerje za razpravo o novi tehnologiji in inovativnih rešitvah.

Kakšne koristi lahko imate od tega dogodka?

Objavite in predstavite svoje izdelke, projekte, storitve ali poslovne potrebe udeležencem dogodka. Prek spleta se dogovorite za obetavna vnaprej načrtovana srečanja 1:1 na lokaciji v živo ali preko spleta. Ustvarite nove priložnosti in spoznajte nove stike na časovno in stroškovno učinkovit način. Bodite korak pred konkurenti, saj bo vaša udeležba promovirana na uradni spletni strani.

Kje dogodek poteka?

Dogodek poteka v sredo, 30. avgusta 2023 v živo, na sejmišču v Gornji Radgoni v okviru 61. Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2023. V četrtek, 31. avgusta 2023 pa dogodek poteka preko spleta.

Na koga je dogodek naslovljen?

Mednarodno poslovno srečanje Meet4Business AGRA 2023 je namenjeno KMETIJSKEMU in PREHRANSKEMU sektorju kot tudi DRUGIM sektorjem, ki v omenjenih sektorjih poslujejo.

Soorganizatorji dogodka:

…v pripravi.

Partnerji dogodka:

…v pripravi.